Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Maykıl Caksona yazdığım yazıya gelen yorumlar Acı değil m!!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Çar Tem 01, 2009 12:02 pm    ileti konusu: Maykıl Caksona yazdığım yazıya gelen yorumlar Acı değil m!!! Alıntıyla Cevap Gönder

Gönderen: affetmez

!!!!!!!!!en azından tevhit beyin tarafı belli, siz ne ayaksınız???????????????????

01 Temmuz 2009 Çarşamba

Gönderen: Burcu

Türk yazarlarını müziğini tanımadığımız nerden çıktı onu anlamadım. Micheal jackson dinleyenler türk müziğini dinlemiyor mu kabul ediliyor, böyle bir zorunluluk mu var. bunların hepsi sizin önyargınız! Milliyetçilik, türkçülük bana göre daha derin anlamları olan yüce duygulardır, bu duyguları yozlaştıran, bölen okadar çok olay düşünce varken, michael jackson gibi yüzyılda bir gelen müzik dahisiyle uğraşmayalım. bukadar bağnaz olmayalım.

01 Temmuz 2009 Çarşamba

Gönderen: muharrem

yazdıklarınız ''biz biliyorduk ben demiştim böyle olacağı belliydi'' felsefesine uygun basit ve bayağı.. kabuğunuzdan kafanızı cıkarıp etrafa bir bakın. hadisenin düm tek tek sarkısı birinci olmus olsa biraz tuz alıp sokağa cıkacak milyonlarca insan var yazınızda belirttiğiniz gibi sizlerden!!! yazınızdan belliki hakkında hiç birşey bilmiyorsunuz bu insanın ve elinize kalemi alıp o insan üzerinden sığ düşüncelerinizi empoze etmeye calısıyorsunuz işte size kötü örnek gibilerinden!! bu insan cocuk tacizi suclamalarına maruz kalmadan önce afrikadaki savas mağduru cocuklar için vakıf kurdu ve bir seferde 60 konser gelirini bağışladı .. demekki cocuklara ilgisi ta o zamanlardan varmış!!! adamın hesabınıda gelirlerinide incelediğineze göre 60 konserin ne kadar getirdiğinide bilirsiniz sanırım. esefle kınıyorum ...

01 Temmuz 2009 Çarşamba

Gönderen: gamze

nasıl olurda kendi kültüründen haberdar olmayan bir millet bir başka milletin sanatçısına ''yozlaşma''doğrultusunda hareket ederek bu kadar sahip çıkar.Siz Türk yazarlarını,sanatkarlarını tanımıyorken, JACKSONU neden tanıyorsunuz, bunu da anlayamıyorum.Türk Milleti yozlaştıkça yozlaşıyor.Allah yardımcımız olsun

01 Temmuz 2009 Çarşamba

Gönderen: gamze

Eleştirileri okudum ve hassas bir konuda düşüncelerini dile getirdiği için yazar Tevhit Bey''i eleştirmenizi pek anlayamadım.Tevhit Bey nasıl ki sizin fikirleriniz, Jackhson hakkında ki düşüncelerinizi yansıtmıyorsa, maalesef ki benim ve benim gibiler de Tevhit Bey gibi düşünüyor. Şimdi bu eleştiri yapan vatandaşlara atanızı, dedenizi, sanatkarınızı tanıyor musunuz desem evet derler, ancak kendilerine hayır tanımıyoruz diye itiraf ederler. Şahsen Türkiye''de bu rahmetli(!) jacksonun dilini anlayan pek çıkmaz ancak öldü seveni çoğaldı.Ne anlatıyordu bu adam.Sonuçta benim kültürümü, musikimi değil. Biz Osmanlı döneminden bugüne kadar nice sanatçısı olan milletiz.Türk sanat müziği dinlemenizi tavsiye eder, ozanlarımızın, aşıklarımızın nameleri ile yaşamanızı tavsiye ederim.Bir vatandaş Barış manço ile jackhson demiş. Barış mançoyu çocuk severdi,taciz etmezdi.Dahası Jachkson''u da, tanısaydınız sevmezdiniz.Anlayamıyorum.sırf onun ülkesi seviyor diye Trkiye''de ayaklandı.

01 Temmuz 2009 Çarşamba

Gönderen: ülkü akıncı

Sayın Tevht Gey; Elinize sağlık; yazınızı beğenerek okudum. Kendi atasını kendi sanatçısını bilmeyecek kadar bu millete yabancılaşmış insanların eleştirileride haksız. Ancak onlara çok görmüyorum, eğitim meselesi. Itri''yi, dede Efendiyi, Selahattin Kaynak''ı,Serdar Ortaç''ı, Tarkan''ı, nazan Öncel''i daha tanımak ve sevmek lazım. Sizi eleştirenler kültür emperyalizminin altında kalmışlar, kültür emperyalizmini entellektüellik veya evrensellik sanıyorlar. Daha fazla kültürümüzü tanıtacak yazılara ve programlara ihtiyaç var. Tabii müzikte de olsa milliyetçilik aynı zamanda da kan meselesidir. Saygıyla kalın.

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: serdar

"kişi öldüğüyle beraberdir" Sizi eleştiren zavallılar birgün yanıldıklarını anlayacaklar fakat o zaman iş işten geçmiş olacaktır.Çok seviyorlarsa beraber olurlar...

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: Eda

Erzurumda yaşamayan ama bir Erzurumlu olarak yazdığınız makaleden utanç duydum.Bu kadar banaz bir düşünce tarzı olamaz diye düşünüyordum ama bu yazıdan sonra fark etim ki banazlık çok ileri dereceye varabiliyormuş.. Müziğin evrensel olduğu bir dünyada bir yorumcu ve ölmüş bir insan hakkında bu kadar kinli bir yazıyı okumak beni dehşete düşürdü.Sizin adınıza üzgünüm bu kadar dar bir görüşte yaşamanıza. Yazdığınız görüşler hakkında keşke daha fazla bilgi sahibi olup kendinizi geliştirebilseydiniz. Benim vicdanımda Michael tamamen aklanmış durumda.Sizide bu yazı ile birlikte vicdanınızla başbaşa bırakıyorum.Umarım biraz kalmıştır. Bence siz İslamiyeti tanımıyorsunuz.Tanısaydınız hoşgörünün bizim dinimizin temel düşüncelerinden biri olduğunu bilirdiniz. Ne kadar kıskanç,haset dolu ve düşmanca bir bakış açısı... Bu yazı dolasıyla bizden özür dilemelisiniz. Gazeteci olmak tarafsızlık ve uygarlık gerektirir.Sizde ikiside yok yazık...

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen:

acıyorum böyle düşünen insanlara. onun gibi bir insan bir daha gelmeycek tıpkı elvis brış manço vs gibi.sizler onun olumlu yönlerini görmek yerine doruluğu bile belli olmyana yalanlarla anıyorsunuz onu.hadi deneyin bakalım onun o başarısına ulaşabiliyormusunuz deneyin hadi kaç kişiye sevdirebilirsiniz kendinizi.o mutsuzama kimse anlamadı çünkü hiç bir zaman çıkıp açıklamadı.o hayatından çok müziğiyle tanındı dünyada.ewt hataları vardı herkesin hataları vardır ama onun şanssızlığı böyle bir üne sahip olmaktı. o çocuklarını çok seviyordu. bir röportajındada açıkladığı gibi.o çocuklarının yüzüne hep maske taktı bunun sebebi onları kamera ışıklarından korumaktı.çünkü biliyordu zorluğunu. hiç ama hiç kimsenin onu bu şekilde eleştirmeye hakkı yok.bugün arkasından madonna gibi bir başka müzik ikonu göz yaşı döküyor ama siz ve sizin gibi bazı insanlar onu acımadan eleştiriyor.yazık gerçekten yazık bazı değerleri ne çabuk siliyorsunuz.size bir soru bu yazdıklarınızın doğruluğundan emin misiniz?

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: melek

bu nasıl bir yazı nasıl bir eleştiridir anlayamıyorum. michael jackson öldü evet. o bir müzik ikonuydu. ben bu yazılanların ne kadar doğru oduğunu bilemem ama eminimki bu yazıyı yazan yazarda emin değil. ama onu ağır bir dille eleştirmekten çekinmemiş. inanın yazıyı okurken çok üzüldüm.hangi sanatçı estetik ameliyat olmuyor ki.o bi hastalık yüzünden oldu ilk ameliyatını ve sonra devam etti tek niyetinin seyircisine daha güzel görünmek olduğundan eminim. dünyaca sevilen başarısı kanıtlamış emekleriyle bir yere gelmiş bir insan bu derece ağır eleştirileri haketmiyor bence.ve bence o başarılarıyla böyle basit eleştirilere en iyi cevabı vermiştir. seni seviyoruz michael. toprağın bol olsun. sanatçılar isimleri anıldığı sürece ölmez...

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: _BaD_

Size denilecek hiçbir sözüm yok... Kendinizi eminim çok kültürlü bir insan sanıyorsunuzdur ama maalesef... Eğer bir konu hakkında bir yazı yazılacaksa ilk önce o konu hakkında derin bir araştırma yapılır, sonra özet çıkarılır ve en son olarakta yazıyı hayata geçirirsiniz... Ama sanırım size bunları öğretmeden gazeteci yapmışlar... Eee burası Türkiye, her şey olabilir... Ama izninizle ben açıklayayım çünkü sizin araştırma gibi bir isteyiğiniz olmayacaktır eminim... Michael JACKSON estetik yada herhangi bir tedaviyle beyazlamadı. Gençlik yıllarında nadiren görülen ''Vitiligo'' hastalığına yakalandı ve derisi her geçen gün beyazladı durdu... Müslüman olup, olmadığını siz nerden biliyorsunuz ki, hem sizi ilgilendirir mi ki??? Michael JACKSON, şöhretin ve paranın ağır yükü altında kalmadı. O başarısını, insanlığını çekemeyenler yüzünden hasta düştü. Tabii bunları bilmezsiniz değil mi??? Bari bundan sonraki yazılarınızda bir araştırma yapın.. MICHAEL JACKSON,unutulmayacaksın.

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: Burcu

Micheal jackson öldüğünde duyduğum üzüntü tarifsizdi. Bu yazıyı okuyunca üzüntüm daha da arttı. Müzik evrenseldir, dinlediğiniz şeyin size hissetirdikleridir gerçek ve önemli olan. Tüm dünyayı etkilemiş, ilham kaynağı olmuş br insanın derisiyle vs ile uğraşmak küçük düşünmektir bence..Sadece kendimize benzeyenleri kucaklamak, müzklerini dinlemek ve diğerlerini de dışlamanın da insani olmadığını düşünüyorum.

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: Merve

Michael''i kıskandığınız ve çekemediğinizi birkez daha ortaya koydunuz.Zaten Michael sizin bu saçma yorumlarınızı yaparak üzdünüz,yıprattınız.Bence Michael e baskı yapan ve onu üzmeye çalışanlar elbet bir gün cezasını çekecek!!!Gaye sende çok güzel konuşmuşsun biraz eleştirirken eleştirmek için değil doğrularla duygularınızla eleştirin biraz. -------------------------------------------- O benim ve bütün dünyanın her zaman kalbinde olacak.Onu çok ama çok seviyorum. Sen herzaman kalbimdesin.Sen Teksin.Kimse Senin yerini tutamaz.Canım benim yaa bizi neden bıraktınnn :( :( -------------------------------------------- King Of POP-Michael Jackson Seni Seviyorum Merve

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: ozan

Belliki sizin yazılarınızı yazmadan önce o konuyla ilgili araştırma yapmanız gerekiyor... sizin gibi yazarın "geçinen" yazısını okumak gerçekten cehalet, bu ilk ve son okuyuşum yazınızı... bir insandan, bilip bilmediğiniz o kişiyle alakalı konulardan bahsederken kendinizin ne durumda olduğunuzu sanıyorum göremiyorsunuz... bu tarz konularda birçok kişiden özür dileyip helallik almanız gerekebilir. Kimin ne yaşadığını Allah''tan ve kendisinden başka kimse bilemez... kati ve net konuşmak yanlış diye düşünüyorum...

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: gaye

ben onun bugüne kadar yaşamış en çarpıcı kişiliklerden bir olduğunu düşünüyorum üstelik de derisinin rengini kendi açtırmadı vitiligo denilen hastalık yüzünden derisi o hale geldi ayrıca öyle büyük bir stresi o kadar büyük bir şöhreti taşımak zaten herkesin harcı değil onu eleştirenlerin bence öncelikle bunu gözöünüde bulundurmaları gerekir. dünya üzerinde gelmiş geçmiş en tanınmış ve en çok onurlandırılan insan olmak taşınılabilecek birşey mi kendileri taşıyabilirler miydi üstelik michael''ın 6 yaşından beri ünlü olduğu düşünülürse yaptıkları onun suçu muydu ölüsü bile rahat bırakılmıyor gömülmek bile nasip olmadı bence insanları eleştirirken onların içinde bulundukları koşulları göz önünde bulundurmalı

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: hande

bencede michael jackson gelmiş geçmiş en iyi şarkıcı ve dansçı yukarıda yazılmış olan yazıların hepsi doğru olabilir ama o bizim yüreğimizde hala yaşıha ve yanlız kalmadı kalmayacakta.......!!!

30 Haziran 2009 Salı

Gönderen: Kaan

O yabancı popun hilağıydı ama dedikleriniz de en ufak bir yanılma yok gerçektende kendini yaratığa çevirdi.Aslında ilk başlarda çok güzel bir yüzü olmuştu.Tam bir beyaz gibi ama yinede durmadı.Sonrada burnunu düzeltirdsi.İnceltti uzun birşey yaptın en sonda sizin dediğiniz gibi yanlızkaldı.AMA O YİNEDE GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ ŞARKICI VE DANSÇI!!!!!KEŞKE ÖLMESEYDİ=(

30 Haziran 2009 Salı
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Tem 03, 2009 2:20 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"Ol" deyince olanlar "öl" deyince de ölecekler elbet.

Baki kalan bir hos seda ise ne ala. Lakin mesele seda ile bitmiyor ki.

Ülkenizin sinirlari nerededir?

Siyasi haritaya bagimli bir sinirdan bahsedenler hakikatte kafasini kuma gömenlerdir. Dilinizin yani kültürünüzün ulastigi her yer etkiniz altinda daha dogrusu manevi sinirlarinizi teskil ediyor demektir.

Kadin ve erkegin birbirine sarilarak müzik esliginde senkronize hareketinin adina dans denir. Ki cihan padisahinin bir buyrugu ile ilikleri donanlar bu oynasmayi gizlemek durumunda kalmislardir. Bu pencereden baktigimizda yine kültür; fetihlerin müjdecisi olarak karsimiza cikmaktadir ve cihan padisahi bu etkiyi keskin kilic baskisiyla sinirlarindan uzak tutmak istemistir. "Size özenen bizden olanlar, zamanla sizden olacaklar" kaygisinin sert bicimde disavurumudur ve kesinlikle dogrudur.

Türk töresinin en bariz örnegi Türk´ün sert mizacidir. Bozkirda yasamanin en temel kanunudur sert mizac. Ölümüne yasam vardir. Bu yamanlik zamanla Türk Cihan Hakimiyeti mefkuresinde oldugu gibi dünyaya hükmetme noktasinda dosta güven düsmana korku vermistir. Kutlu Türk töresi yilisik bati kültürü karsisinda hakim olmus, Türk cerileri bati prenslerinden daha fazla itibar görür olmustur batililarca. Almanya´ya saldiran fransizlar Osmanli askeri elbiselerini giyen almanlara saldiramayacak kadar acziyet icine düsmüstür. Bu sadece askeri basari degil kutlu Türk töresinin kesin fethidir cihani. Ve cihan Türk karsisinda baslinin basinin düstügüne, dizlinin diz cöktügüne sahitlik etmek zorunda kalmistir. Bugün de abd ismini duyanlar siner olmustur. Bu da sadece askeri bir basari degildir.

Gün olmus cinlinin ipegi yumusak, sözü tatli gelmis Orhun Kitabelerinde anlatildigi gibi. Bey olacaklar köle, hanim olacaklar cariye olmus.

Yine ayni devirleri yasiyoruz. Tekerrürde bulduk kendimizi. Tabgac Türkleri gibi eriyip yok mu oluruz, yoksa Göktürkler gibi tarih mi yazariz bilemeyiz. Lakin bildigimiz birsey var; Basbug Alparslan Türkes beyin 9 Isik´ta da belirttigi gibi BIZANSTAN GECEN HASTALIKLARDAN KURTULMADIKCA bizden birsey olmaz. Ne emrolunan dinimizi yasariz ne de kutlu Türk töresini. Ortada yolunu sasirmis gariban, gureba olarak didisir dururuz.

Meseleyi sadece dünya görüsü ile sinirlandirmak, hoslanmak yada hoslanmamak kalibinda bir sig düsünceye hapsetmek akli basinda herkes icin kabul edilemez. Mesele yasama hakki, mesele hür olma iddiasidir.

Din fasizmi, ve kapital fasizm basta olmak üzere emperyalist baskinin her türünü yasadigimiz günümüzde etnik fasizme cok ta gerek kalmadan toplumlar böyle fethedilir oldu.

Bütün komplo teorilerini bir yana birakalim ve akl-i selim düsünmeye calisalim. Bati anlayisini yönlendiren abd kültürünün dünya üzerindeki etkisiyle abd yilda kac milyar dolar kazanc elde ediyor olabilir? Yani diger milletler sirf bu kültürü benimsemis olmakla abd önünde nasil tavuk gibi yolunuyor?

Kadini "ana" makamina tekrar kavusturup ihtilal yapan Hz. Peygamber (SAV) Efendimizin ümmeti barbar, zorba oluyor. Diger taraftan kadini esyadan öte görmeyip arac olarak kullananlar humanist. Bir dakika arkadaslar burda birseyler yanlis degil mi? Ya biz dinizimizi bilmiyor yasamiyoruz, yasadigimiz bizim dinimize uymuyor. Bu bizim töremiz degil. Biz bu degiliz.

"Hanim" ifadesi Türk töresinde evdese verilen önemi belgeleyen en güzel örneklerdendir. "Han´im" yani "basimin taci" . Ne muhtesem birsey. Bir aile olmak, paylasmak... Insanca yasamak, insan olmak...

Biz bunlari birakmisiz batinin otladigi yerde nasip ariyoruz.

Yani bu yükselmek midir alcalmak mi?

Basbug Atatürk´ün isaret ettigi müreffeh medeniyet bu olmasa gerek.

Yabanci kültür ötekilestiriyorsa ötedekilerin ekmegine yag sürülüyor demektir. Bunun adi cagdaslik ise yok kalsin. Bu boyaya karnimiz tok. Boyamiz belli, rengimiz belli. Boyasi bozuklarin cirtlakligi da kendilerini baglar satmaya, satasmaya kalkmadiklari sürece.

Kavramlar kaypak. Kavramlar bukelemun. Kavramlar lastik olmus; sündür sündürebildigin kadar. Kavramlar silah olmus, kavramlar demirparmaklik. Kavramlar pesinde maskara olmak var. Kavramlar yüreklere kelepce.

Bizim olmayan kavramlarda "bizi" aramak ne beyhudedir. Tabiki bilene...

Kavrama mana katan sensin aslinda. Ortada bir "sen" varsa eger. Sen olman icin sendekilerle vecd olacaksin. Ötekini kabul etmissen sen yoksun ki. Senin yerine öteki var. Ruhun ötede, sen ötede. Burda kalan sadece leşin. Al leşini de kal ötede. De git isine.

TANRI TÜRK´Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiTarih: Cum Tem 03, 2009 3:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaşım;

Özne kullanmadığınız için yazınızın gittiği yerde yanlış anlamalar olurmu diye düşünüyorum.

Kızılelma'dan kasıt Türk'ün bayrağının dalgalandığı ve dalgalanacağı yer diye anlarım.

Bütün Türk yurdu elbette yurdum, davamdır. Turan'ı söylüyorum. Boy konusundan çok Türk konusu üzerinde düşünürüm.

Bütün bir davanın yanında emperyalist güçlerin ilk hedefi bildiğiniz üzere önce Türk'süz ve Türk'ün hakim olamayacağı bir Anadolu.
"Anadolu Türk'lere bırakılamayacak kadar önemlidir" diyen şer güç işbirlikleri Türk'le savaşlarını sürdüreceklerdir.

Bütün kanlı kılıçlar bunun için çekilmiştir.
Bütün endişem; Türk gençlerinin "KÜLTÜR EMPERYALİZMİ" etkisinde kalarak emperyalt hippi, morfinman, tacizci insanlarının yerine kendi özünden, kanından insanları kahramanları yapmarı.

Dava İslam davasıdır, Dava Türk'ün davasıdır.
Asla nefsi- makam-para-mansıp- dava gütmekten haya ederim.

Derdim bunu gelecek nesillerimize anlatabilmek, gençlerimizin duruşunu, düşüncesini, enerjisini davasını anlatabilmek, Türk'ün davasına sahip çıkmalarını sağlamak. Bütün heyecanım, ülküm Türk Birliğinin dilde, sosyal, siyasal, bir olabilmesidir.
Yeni ülkücüleri saflarımıza katmak.

Başka dava bilmiyorum.

Tanrı Türk'ü Korusun!
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Cum Tem 03, 2009 9:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Reisim agabeyim,

Özne yerine meram iletmedeydi arzumuz. Merama özne közkamanlar. Lesi burda ruhu baska yerde, kaza imrenen tavuklar...

Nacizane, üzerimizdeki baskilar nedeniyle yozlasmaya yüz tuttugumuzu anlatmaya calismistik. Görünen o ki meramimizi yeterince anlatamamisiz. Ne derler; "acemi katir yükü evin önünde indirir"...

Meramimiz söyle idi...

Dükkanlardaki tabelalardan tutun da, dinlediginiz müzigin aldigi sekle kadar bütün gayrilar yasayisimiza daha dogrusu düsünme yetenegimize direkt etki eder. Bu ne demektir?

Batili gibi giyinmek, sürekli bati müzigi dinlemek batili gibi konusmayi, batili gibi düsünmeyi tetikler. Bu ötekilesmenin yani pes etmenin baslangicidir. O hizli müzikleri dinleyenler herhalde ulvi bir haz pesinde degildirler.

Sade bati ile sinirlandirmamak ta gerekir. Arapca ve farsca konusa konusa onlarin kültürünü de almis olmadik mi? Imanimiz dahi ibret alan Iman iken taklidi Imana dönüsmedi mi?

Cografyamiz icerisinde bir kültür alisverisinden söz edebiliriz belki lakin bu alis veris zamanla bir kültürün digerlerine üstünlügü ile sonuclanacak ve bizim dedigimiz kültür cimento görevi görmekten aciz kalacaksa burda düsünmek gerekir. Bu zayiflamak, güc kaybetmek demektir. Bu birlige, irilige ve dirilige gölge demektir. Milletler mücadelesinde güclü olmayanin hali nice olur?

Isin baska boyutunu ele alalim. Fast food mesela. abd´nin ünlü yahudi sirketi. Otagimiza zarar gelmesin diye ismini vermiyoruz lakin mc ile basladigini yazdigimizda ne oldugunu herkes bilir. Bu kültürün girmedigi yer kaldi mi? Digeri ise asitli, sekerli siyah gazoz... Yine ayni sekilde. Bu iki sirket cok büyük güc ve nerdeyse yasamsal ihtiyac olarak görülmekte... abd kültürünü yayiyor ve bunu silah olarak kullaniyor. Sanki bu millet o siyah gazozu icmese ölecek. Hadi buyrun esirgeyin bakalim halkinizdan.

Bir ülke niye isgal edilir? Tabiki madenlerinden tutun da bilmem hangi gücüne kadar sömürmek, güce güc katmak icin degil mi? Günümüz buna cokca sahit olmuyor mu? Söyle düsünelim; ülkemiz isgal altinda degil görünüste ve herkes hür. Peki öyle mi?

abd bizi niye isgal etsin? Bizden hergün oluk oluk para akiyor. Günlük sadece sigaradan 20 milyon dolar kazaniyor ve biz de kuzu kuzu ödüyoruz. Digerlerini de siz söyleyin. abd zaten almis buralari. Isgal edip kendi kalesine gol mü atsin?

Yabanci müzik, sinema filmleri, basim yayim organlari akliniza gelen ne varsa bunlar hep etkili silah. Ve abd bunu iyi kullaniyor.

Abartiyor muyuz?

Hayir.

Niye?

Cünkü Mevlevilerde oldugu gibi bir ayagini merkeze koyup diger ayagiyla dünyayi gezecek beyin az. Yürekler taklide siginmis.

Eger Imanimiz saglamsa, eger töreyi bilip yasiyorsak, eger kendimizi biliyorsak mesele yok. Ne dinlerseniz dinleyin, ne arastiracaksaniz arastirin. Neyi merak ediyorsaniz edin. Korkmayin. Hee! Kendinden birsey yok ise gayriya meyletmek gayrilastirir...

Bugün olmazsa yarin...

reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiTarih: Cum Tem 03, 2009 10:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaşım Vuslat Kardeşim;

Demem odur ki; Bu milletin ki, ermenilerin, rumların, yahudilerin katlettiği, sömürdüğü adam yerine koymadığı çocukları sevse de maykılı falan dinlemesin. sevse de sevdiğini söylemesin.

Bir mübareğe sormuşlar; bir tarz şapka giysek gavur olur muyuz diye; o mübarek te oplmazsınız ama, gavur böyle şapka giyiniyorsa; sizde giymeyin faydası vardır demiştir.
Maykılı seversek zararımız olmaz, ama gavur da maykılı seviyor.

Ancak gavur bizi sevmiyor. Bizi sevenleri de sevmiyor.

Daha Kerkuk'te, Bosna'da, Anadolu'da, Cudi'de, Irak'ta, Çanakkale'de Türk'ün akan kanı durmadı.
Sözünü ettiğin sigaya 20 milyon dolar /gün para ödüyorsak; bu paraya üçyüz milyon mermi hediye etmişizdir elin gavuruna.

Gençlerimizi düşündürmek lazım; yeni ülkücüler kazanmak lazım. Yarın gerçekten önemli. Hemde çok önemli.
Gençlik maalesef siyasetle ilgilenmiyor. işi gücü bir çok evladımızın geyik muhabbeti.

Peygamberimize müşriklere beddua etmesini istediklerinde Allah Resulu; Yarabbi bunları islah et, affet, çünkü bunlar bilmiyorlar" diye dua ediyor.

Arif Nihatları, Atsız Ata'ları, Kısakürekleri, C.Meriç, Niyazi G. Osmanoğlu'nu tanımıyor.
Rabbim güç versin cümlemize; buyol kutlu yol, garip yol; ama kimsesiz değil; hamdolsun!
Saygı ve muhabbetle!
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Cmt Tem 04, 2009 12:49 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Biz de onu diyoruz agabeyim.

Hür yürekleri batinin otladigi yerde esir etmesin gencler.

Ha! Pergel gibi dünyayi gezmek istiyorlarsa merkezdeki ayagin özden kaymamasina özen gösterecekler. Bu da saglam bir alt yapi ister. Öz Türk töresidir. Islam ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve suurudur. Bundan sapmadiktan, yalpalamadiktan sonra gezmelerinde sakinca yoktur.

"Isleri dinimiz gibi, dinleri isimiz gibi" denir ya hep... Ilim, bilim, teknoloji ne varsa alip daha iyisini yapsinlar. Bir adim yetmez, cok cok öne gecsinler...

Ne diyor Hz. Fatih; "benim ayak bastigim yere onlarin hayalleri bile ulasamaz" Ölcümüz budur, bu olmalidir.

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız